De Chimay Blauw is ontegensprekelijk een feilloze weergave van de onverwoestbare combinatie tussen uitbundige fruitige aroma’s en weldadige chocolade. De ideale serveertemperatuur is tussen 10 en 12°.
De Chimay Blauw is ontegensprekelijk een feilloze weergave van de onverwoestbare combinatie tussen uitbundige fruitige aroma’s en weldadige chocolade. De ideale serveertemperatuur is tussen 10 en 12°C.
Chimay Goud heeft zoals de naam het al laat vermoeden een intense en uitnodigende goudgele kleur onder een robuuste crèmekleurige schuimkraag. Het aroma bestaat uit een waaier aan frisse kruidige en florale toetsen met een hoofdrol voor citrus en vurige kruidnagel. De ideale serveertemperatuur is tussen 6 en 8°C.
De Chimay Rood is de oudste onder de Chimay bieren. Met een subliem samenspel van genereuze fruitige smaken en de toffeesmaak van zoete karamel is er voor elke proever wat wils. De ideale serveertemperatuur is tussen 10 en 12°C.
De Chimay Rood is de oudste onder de Chimay bieren. Met een subliem samenspel van genereuze fruitige smaken en de toffeesmaak van zoete karamel is er voor elke proever wat wils. De ideale serveertemperatuur is tussen 10 en 12°C.
De Chimay Tripel heeft een goudgele kleur en koppelt zachtheid aan bitterheid in een zeldzaam evenwicht. De uitgesproken fruitigheid wordt namelijk perfect aangevuld door florale impressies en elegante nuances van kruidigheid die te danken zijn aan de karaktervolle gist. De ideale serveertemperatuur is tussen 6 en 8°C.
De Chimay Tripel heeft een goudgele kleur en koppelt zachtheid aan bitterheid in een zeldzaam evenwicht. De uitgesproken fruitigheid wordt namelijk perfect aangevuld door florale impressies en elegante nuances van kruidigheid die te danken zijn aan de karaktervolle gist. De ideale serveertemperatuur is tussen 6 en 8°C.