Zoek
Bierhandel Sevens

 Gratis thuislevering v.a. €40 in Lommel en v.a. €60 in Pelt  ✔ Vóór 12u besteld = morgen in huis   Leeggoedterugname   Take-away ook mogelijk!

Nederlands

LUPULUS

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina
Afbeeldingen van LUPULUS BLANCHE 33CL

LUPULUS BLANCHE 33CL

Een ongefilterd artisanaal bier met hergisting op fles. Lichte doch troebele body. Aroma’s van citrus en koriander. Lichte en verfrissende doordrinker.
€1,89
Afbeeldingen van LUPULUS BLOND 24X33CL

LUPULUS BLOND 24X33CL

Een ongefilterd artisanaal bier met hergisting op fles. Goudblond bier, lichtjes gesluierd met een ivoorkleurige schuimkraag. Aroma’s van citrus en gras. Verfrissend bier, een afdronk met een subtiele bitterheid.
€41,29
Afbeeldingen van LUPULUS BRUIN 33CL

LUPULUS BRUIN 33CL

Een ongefilterd artisanaal bier met hergisting op fles. Een doorzichtig bruin bier dat schittert in het glas. Onderscheidt zich van de traditionele donkere bieren omwille van zijn zacht karakter en subtiele citrus aroma’s in de afdronk. Zeer doordrinkbaar en verrassend verfrissend voor een donker bier.
€2,19
Afbeeldingen van LUPULUS HIBERNATUS 33CL

LUPULUS HIBERNATUS 33CL

Een ongefilterd artisanaal bier et hergisting op fles. Diepzwart van kleur met een compacte en romige schuimkraag. Aroma’s van geroosterde mout en een subtiele toets van zoethout. Mooi in balans, lichte zoete toets en een nasmaak van koffie en chocolade.
€2,29
Afbeeldingen van LUPULUS HOPERA 33CL

LUPULUS HOPERA 33CL

Een ongefilterd artisanaal bier met hergisting op fles. Koper van kleur met een duidelijke carbonisatie. Aroma’s van exotisch fruit. Door de aanwezigheid van verschillende hopsoorten een zeer uitgebreide aromatische ervaring. Bitterheid is duidelijkheid aanwezig, maar niet overheersend. Dryhopping.
€2,09
Afbeeldingen van LUPULUS ORGANICUS 33CL

LUPULUS ORGANICUS 33CL

Een ongefilterd artisanaal bier met hergisting op fles. Zeer helder van kleur met lichte sluier. Sterk aanwezige aroma’s van citrus. Florale toetsen met een aangename bittere afdronk. Eigenaar van bio-certificaat. Gebrouwen met de Belgische Cascade Hop.
€2,19