Zoek
Bierhandel Sevens

 Gratis thuislevering v.a. €40 in Lommel en v.a. €60 in Pelt  ✔ Vóór 12u besteld = morgen in huis   Leeggoedterugname   Take-away ook mogelijk!

Nederlands

Gin

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina
Afbeeldingen van BEEFEATER GIN 70CL

BEEFEATER GIN 70CL

Beefeater is een typische Londen Dry Gin: fris, met duidelijke tonen van citrus. Het recept is sinds 1860 ongewijzigd, en gebaseerd op de negen hoogwaardige ingrediënten uit de hele wereld die essentieel zijn voor het karakter van Beefeater Gins. Zo proef je aroma’s van de sinaasappelschillen uit Sevilla, jeneverbes uit Italië en korianderzaadjes uit Oost-Europa. Beefeater London Dry smaakt ongeëvenaard in de klassieke gin-tonic of in een exclusieve cocktail.
€23,39
Afbeeldingen van BOMBAY GIN 70CL

BOMBAY GIN 70CL

Bombay Dry Gin De klassieke Bombay Dry Gin is droog maar toch zacht waardoor de jenerverbes niet overheerst. Perfect voor een klassieke Gin & Tonic.
€22,09
Afbeeldingen van BOMBAY SAPPHIRE EAST 70CL

BOMBAY SAPPHIRE EAST 70CL

BOMBAY SAPPHIRE EAST is geïnfuseerd met 2 nieuwe ingrediënten uit Azië, namelijk citroengras uit Thailand en zwarte peper uit Vietnam.
€32,89
Afbeeldingen van BOMBAY SAPPHIRE GIN 40° 70CL

BOMBAY SAPPHIRE GIN 40° 70CL

Bombay Sapphire maakt gebruik van 10 specerijen die samen haar ongekende zachte en uitgebalanceerde smaak componeren van pittige citrusvruchten, delicate nootoliën, rijke exotische kruiden met een tikkeltje zoet
€31,19
Afbeeldingen van FILLIERS DRY GIN 28 PINK 37,5% 50 CL

FILLIERS DRY GIN 28 PINK 37,5% 50 CL

Smaaknotities: Een kruidige gin waar op een zachte manier het zoete van frambozen doorheen komt. De verfrissende citrus elementen blijven meespelen. Een verrassende moderne spirit.
€25,59
Afbeeldingen van GIN MARE

GIN MARE

€44,89
Afbeeldingen van GORDON'S DRY GIN 1L

GORDON'S DRY GIN 1L

Gordon's gin is in 1769 opgericht door Alexander Gordon, toen hij aan zijn missie begon om een zalig smakende gin te ontwikkelen, die het waard was om de familienaam te dragen. Gordon geloofde dat het succes lag in de perfecte combinatie van een pure gedistilleerde granendrank en rijke plantaardige producten. Tot op de dag van vandaag wordt Gordon's gedistilleerd volgens precies dezelfde standaard. Het product wordt drievoudig gedistilleerd om de puurheid van de gin te garanderen en de exacte mixtuur van onze plantaardige producten blijft een goed bewaard geheim. Gordon's is de bestverkopende London Dry Gin. Dankzij de jeneverbes en citrus de ultieme gin om te mixen genoemd. Voor de beste smaakbelevenis mix je een Gordon's & Tonic en garneer je deze met limoen. Het is de klassieke gemixte longdrink, altijd ideaal, maar met name als je ervan kunt genieten met vrienden.
€25,79
Afbeeldingen van MONKEY 47 50CL

MONKEY 47 50CL

De Monkey 47 Gin is een beetje spicy van smaak doordat er allerlei soorten pepers voor zijn gebruikt. De meeste hiervan komen uit het Schwarzwald in Duitsland, waar Monkey 47 Gin vandaan komt.
€44,49
Afbeeldingen van OCUS GIN

OCUS GIN

€37,49
- 4 EURO Afbeeldingen van HENDRICK'S GIN 70CL

HENDRICK'S GIN 70CL

€40,79 €36,79